Over RID-digitaal.nl

Leuk dat u de weg naar RID-Digitaal.nl hebt gevonden.  Deze website biedt u de RID wetgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor in een handige en betaalbare digitale tool.

RID digitaal is onderdeel van Gevaarlijkestoffen.NET. Het gevaarlijke stoffen platform met nieuws en handige tools op het gebied van transport en opslag van gevaarlijke stoffen.
De RID digitaal tool is de eerste stap op weg naar de digitalisering van een aantal wetboeken.  DE ADR digitaal tool is inmiddels verkrijgbaar als abonnement op www.adr-digitaal.nl. Begin 2022 komt hier nog ADN-digitaal.nl.  Later in 2022 (planning nog onbekend) zullen we ook gaan werken aan de digitalisering van het IMDG.

Hebt u vragen over deze tool of wilt u een demonstratie over de mogelijkheden laat het dan aub weten.  Middels een teams video conference kunnen we u laten zien hoe de tool werkt en hoe deze u kan helpen snel de juiste informatie te vinden die u zoekt.  Een afspraak is snel gemaakt door gebruik te maken van het contact formulier

Bellen kan uiteraard ook.  Ik ben tijdens kantooruren te bereiken op +31 (0)6 46855372.

 

 

 

 

 

 

GEVSTOF LOGO NEW

OVER RID DIGITAAL

Telefoon : +31 (0)850 470486

Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

BLIJF OP DE HOOGTE  
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Home
  • OVER RID-DIGITAAL.NL